Produkter

Varukorgen
0 artiklar, 0:-

Rufflucka invändig DC 21

Rufflucka invändig DC 21

Båtar & tillbehör

Pris: 4 800:-

Dekal, IBO

Dekal, IBO

Dekaler Skoter

Pris: 130:-

Ockelbo glas underlägg

Ockelbo glas underlägg

Super-souvenirer

Pris: 25:-

Huvgångjärn

Huvgångjärn

Reservdelar snöskoter

Pris: 300:-

Ockelbo 800

Ockelbo 800

Dekaler Skoter

Pris: 95:-

Ockelbo Dam

Ockelbo Dam

Kläder

Pris: 230:-

Info
Glödlampa SV 8,5 12V 10W

Glödlampa SV 8,5 12V 10W

Reservdelar snöskoter

Pris: 26:-

Primerpump sett(Universal)

Primerpump sett(Universal)

Reservdelar snöskoter

Pris: 410:-

Ockelboglas underlägg 6st

Ockelboglas underlägg 6st

Super-souvenirer

Pris: 130:-

Ockelbo 300

Ockelbo 300

Kläder

Pris: 290:-

Info
Kurvhandtag plast 275 mm

Kurvhandtag plast 275 mm

Övriga produkter

Pris: 140:-

Dynöverdrag 6000

Dynöverdrag 6000

Reservdelar snöskoter

Pris: 1 450:-

List till gummiduk.

List till gummiduk.

Reservdelar snöskoter

Pris: 68:-

Ockelbo dekal större.

Ockelbo dekal större.

Båtar & tillbehör

Pris: 320:-

Ockelbo vindruta 300, 63-65, 69-78.

Ockelbo vindruta 300, 63-65, 69-78.

Reservdelar snöskoter

Pris: 800:-

Om cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas. Vår webbplats är skapad med publiceringssystemet Yodo, och använder sig av så kallade "tillfälliga cookies" eller "session-cookies" som lagras tillfälligt och försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Ifall du loggar in till vår webbplats, så används även så kallade "varaktiga cookies", som sparas på din dator i upp till trettio dagar, eller tills dess att du själv raderar dem. En varaktig cookie används också för att komma ihåg ifall du valt att stänga den ruta som informerar om att cookies används på webbplatsen.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik så att vi kan göra webbplatsen bättre för dig som besökare och kund. Webbplatsens funktionalitet är dock ofta, till viss del, beroende av tillfälliga cookies (exempelvis för att du ska kunna lägga artiklar i varukorgen, genomföra köp, för att du ska kunna hålla dig inloggad, eller för att förhindra spam i kontaktformulär).

Om du vill undvika cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefilerna inte laddas ner i din dator. Tillfälliga cookies är, som ovan framgått, dock nödvändiga för att navigera på vår webbplats.

Den data som lagras i våra cookies används endast för att rent tekniskt kunna möjliggöra användandet av våra tjänster. Vi sparar ingen personlig information i cookies på besökarens dator.

Utöver våra egna cookies så kan förstapartscookies från Google Analytics 4 (i enlighet med rådande GDPR-lagar) förekomma. Detta för att spara besöksstatistik, i syfte att kunna optimera vår webbplats och närvaro på nätet.

Ja eller Nej till cookies?

Du kan själv acceptera att ta emot cookies eller inte. Webbläsare som Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome och Opera tar emot cookies automatiskt, men du kan ändra dina personliga inställningar så att du inte accepterar Cookies. Om du väljer att stänga av möjligheten att ta emot cookies så kommer många webbplatser inte kunna ses eller utnyttjas maximalt.

Hur stoppar jag cookies?

Din webbläsare ger dig möjlighet att blockera cookies. Olika webbläsare och versioner av webbläsare fungerar på olika sätt, och kan skija sig åt i hur man ändrar dessa inställningar. Nedan finns länkar till instruktioner för några av de vanligaste webbläsarna:

Har du vidare funderingar kring hur cookies används på vår webbplats, vänligen kontakta oss!

Stäng

Denna webbplats använder cookies
Vi använder endast cookies i enlighet med rådande GDPR-lagstiftning för funktion och bästa möjliga upplevelse för den här webbplatsen.
Du behöver godkänna detta som besökare - Läs mer här »

Acceptera alla Endast nödvändiga