Joe Formgren och Mikael Olsson delade ut priser Årets Idrottskille på Ungdomsgalan i Ockelbo.

Joe Formgren och Mikael Olsson delade ut priser Årets Idrottskille på Ungdomsgalan i Ockelbo.

Ockelbo Boats prisade Edvin Stark på Ungdomsgala

Publicerad: 27/1, 2019

Det var än en gång massor av glitter och glamour lördagen den 26 januari när den femte ungdomsgalan arrangeras på Åbyggeby landsbygdscenter i Ockelbo. Båttillverkaren Ockelbo Boats prisade Edvin Stark som blev ”Årets Idrottskille”.

Ockelbo Ungdomsgala är en uppskattad årlig tradition i samverkan mellan föreningslivet, företag och kommunen där man prisar ortens fantastiska ungdomar. Ockelbo Boats som även i år representerades av Joe Formgren och Mikael Olsson delade ut pris till Årets Idrottskille Edvin Stark som förra året tog SM-guld i basket. Emil kunde inte närvara själv men priset togs emot av familjen på plats i form av bl.a pappa Johan som är generalsekreterare på Svenska Basketbollförbundet och mamma Anna.
– Edvin kunde tyvärr inte vara på plats, berättade Johan, då de idrottsliga plikterna kallade. Han fick till och med åka hemifrån klockan 22.00 på julafton för att det var träning på juldagen. Johan höll även ett uppskattat föredrag om träning och individuell prestation under kvällen.
Övriga nominerade i klassen var Mehari Mulgeta Ishak, Hjalmar Sandin, Ture Olsson och Rasmus Wiklund

– Vi från Ockelbo Boats är både glada och stolta över att i kväll få dela ut priset till årets idrottskille i Ockelbo, hälsade Joe från bolagets ledning. Han poängterade också att alla som är nominerade är vinnare var och en på sitt sätt. Kan man sedan kombinera nyttan av det man läst sig genom idrotten i det civila och i framtiden så är det till nytta för alla i samhället.

Läs hela artikeln här: https://svenskpress.se/articles/view/ockelbo-boats-prisade-edvin-stark-pa-ockelbo-ungdomsgala

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK